Buurman & Buurman

Buurman & Buurman gaan kamperen (vanaf 4 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst van zondag 20 juni 2021 naar zondag 27 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Sluit de voorjaarsvakantie met het hele gezin af met Buurman & Buurman. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie.

De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze… Voor de vijfde maal brengen cabaretier Jelle Kuiper, de Zaanse regisseur Bruun Kuijt (De Notenkraker, Honig Soap) en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven in een hilarische familiemusical.

Spel: Rein Mulder en Polle Vrienten
Script: Jelle Kuiper
Liedteksten: Ivo de Wijs
Regie: Bruun Kuijt

Deze voorstelling speelt om 13.30 uur en 16.00 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------


Extra info

www.buurmantheater.nl