Toneelgroep Oostpool & Theater Sonnevanck

Bromance - Willem Voogd e.a. Genre: Theater & Toneel

Wat een prachtige voorstelling zag programmeur Kim Muller in De Krakeling. Grappig, ontroerend en goed gespeeld. Geen wonder dat Bromance overladen is met prijzen en mooie recensies. Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van dit pareltje over beginnende liefde en de angst om anders te zijn. Vandaar: betaal achteraf wat u het waard vond.

Bromance is een tragikomedie over ontluikende liefde. Het veilige dorpsleven van de jongens Tim en Bo wordt op z’n kop gezet als stadsjongen Jonas arriveert. Wat gebeurt er als gevoelens van vriendschap, jaloezie en verliefdheid zich vermengen?

Deze familievoorstelling over beginnende liefde en de angst om anders te zijn won in 2016 de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie.

Betaal achteraf voor Bromance wat je het waard vindt

Inmiddels is dit een traditie geworden in het Zaantheater: sommige voorstellingen zijn zo leuk, mooi of belangrijk, dat we hopen dat zoveel mogelijk mensen ze gaan zien. Voor deze voorstellingen hoeft u van tevoren alleen maar € 3,50 voor uw drankje en de garderobe te betalen. Achteraf bepaalt u wat u de voorstelling waard vond en stopt u dit geld in de pot bij de deur. Een leuke, toegankelijke manier om eens iets uit te proberen en misschien een voorstelling te gaan zien waar u anders niet zo snel naartoe zou zijn gegaan. Dus kom, met of zonder puberkinderen naar Bromance, en geniet van deze feelgood die ergens over gaat. 

Tekst: Joachim Robbrecht
Regie: Timothy de Gilde
Spel: Willem Voogd, Josha Stradowski en Leendert de Ridder