Beth & Flo

Niet wat je denkt Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

Cabaretduo Beth & Flo (Elsbet Remijn en Claudette Verhulst) stonden in oktober 2020 in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes die in hun voorstelling klassieke muziek op hoog niveau spelen, gecombineerd met conferences, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over u heen en maakt theater zoals u niet eerder zag!

Voorproefje?
In mei 2021 kregen Beth & Flo van BNNVARA de kans om een theaterfilm te maken in het kader van het NPO Actieplan Cultuur. In Beth & Flo: Concert in uitvoering nemen Beth & Flo de kijker drie kwartier lang mee in hun unieke mix van klassiek en cabaret. De theaterfilm is te zien op NPO Start.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------


Extra info

Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag