Best of Vocality

Vocality Productions Genre: Stadsprogrammering

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling!

De twaalf jonge musicalperformers van Vocality Productions laten hun individuele musicaltalent, lef en doorzettingsvermogen opnieuw samensmelten en brengen de gloednieuwe show ‘Best of Vocality’! In deze geheel nieuwe voorstelling spettert deze vocale familie van het podium met het allerbeste wat zij te bieden hebben. Met prachtige luisterliedjes, swingende klassiekers, en opzwepende dansnummers bezorgen zij het publiek een avond om nooit te vergeten.

Vocality Productions is een collectief van jonge musicalperformers van hoog niveau. Met zowel professionals in wording als fanatieke amateurs produceert, regisseert, en choreografeert deze vocale familie al zo’n twee jaar hun eigen voorstellingen in Zaanstreek en omgeving. Geheel zelfvoorzienend zette zij elke keer opnieuw zowel bekend als onbekend musical repertoire naar hun hand om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------