Best of Vocality

FluXus en Zaantheater presenteren Amateurkunst NU - voor slechts 30 bezoekers Genre: Stadsprogrammering

*Deze voorstelling is helaas definitief geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben bericht gehad.*

Vocality Productions is een groep getalenteerde en gedreven musicalperformers die op hoog amateurniveau het musicalrepertoire naar het theater brengen. Deze zestien talenten brengen in verschillende samenstellingen hun musicalconcerten die geheel zelf zijn bedacht, geproduceerd, gearrangeerd en gechoreografeerd. Met veel passie, lef en doorzettingsvermogen brengt deze vocale familie telkens weer hun individuele talenten samen tot een prachtig geheel.

De groep herrijst uit de as nadat hun show Heroes & Villains vanwege corona tweemaal moest worden geannuleerd. Vocality Productions geeft niet op en brengt in samenwerking met Zaantheater en FluXus ‘Best of Vocality’. In deze show nemen zij het publiek mee in hun muzikale verleden, het muzikale heden en de muzikale toekomst! Met oud, nooit vertoond en nieuw repertoire brengen deze tien musicalperformers een avond vol van het beste wat Vocality te bieden heeft. Het belooft een spectaculaire avond te worden vol met prachtige muzikale momenten.

Performers:
Valerie Lai
Jeremy Smit
Kirsten Majoor
Lars van Ditshuizen
Abigail Roes
Ronen Brilleslijper
Brittany Sanders
Arne Borst
Zoe Markus
Evelien Vermeulen

FluXus en het Zaantheater slaan de handen ineen om amateurkunstenaars de kans te bieden zichzelf te laten zien in deze gekke tijden. In negen voorstellingen geniet je van Zaankanters, die zich door alle omstandigheden niet uit het veld laten slaan, maar hoop putten uit wat  kunst hun brengt. Ze willen het graag met je delen!

FluXus, organisator van de jaarlijkse iktoon-maand van de amateurkunst in Zaanstad, merkt dat er grote behoefte is bij spelers, zangers en muzikanten om zichzelf te laten zien en horen. Majanka Fröhlich van FluXus: “Door corona viel iktoon in het water en de vele voorstellingen die zijn gemaakt, worden keer op keer geannuleerd. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Groepen repeteren op afstand en er worden zelfs speciale coronavoorstellingen gemaakt. Maar waar kunnen deze amateurkunstenaars op een goede en veilige manier terecht?”

Kansen in het Zaantheater
Het Zaantheater ziet met grote spijt gaten ontstaan in de programmering van het najaar. De huidige regels bepalen dat er maar voor 30 mensen publiek mag worden gespeeld. Sander Buckers van Zaantheater: “Onze handen jeuken om voorstellingen te presenteren. Het is pijnlijk dat dit voor veel professionals onhaalbaar is. Voor de Zaanse amateurkunstenaars creëren we nu een prachtige kans.”


Extra info

Fotograaf: Ron Koffeman