Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe (reprise) Genre: Cabaret

Visschertje stort zich er weer vol in: op veler verzoek komt hij nogmaals met deze hilarische voorstelling naar het Zaantheater. 

Bert Visscher doet al jaren z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo neemt hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens probeert hij vol vuur te redden wat er eigenlijk niet meer te redden valt. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop.

We horen verhalen over de thuiskomst van  zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis , anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom. Nou ja ,zoek het maar uit zou je dan denken.Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken; als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.


Eten & Extra's