Benjamin van der Velden

Ja maar hoe dan? Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd en wordt niet meer ingehaald. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Benjamin van der Velden won de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2016 en heeft inmiddels laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. 

Zijn liedjes zijn zowel qua tekst als qua muziek van hoog niveau. ‘Ja maar hoe dan?” is zijn tweede theatervoorstelling.

Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil u verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren.

“Ontwapenend grappig,” schreef de Telegraaf. ‘Uiterst muzikaal’ en ‘authentiek’ zult u daaraan willen toevoegen na het zien van deze voorstelling.

De pers over Benjamin van der Velden
“Moedig en origineel qua thematiek, omdat hij platte komische details daarmee degradeert tot bijzaak” (Dagblad van het Noorden)
“Ontwapenend grappig in zijn observaties over Rituals en Ikea… ….Maar ook ontroerend in zijn liedjes; over het tuinhekje van zijn vader” (Telegraaf)  

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.

Seriekorting Cabaret
Deze voorstelling is onderdeel van onze serie Cabaret. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde cabaretvoorstellingen in de kleine zaal en ontvang korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie cabaretavonden.