Belle en het Beest de Musical

Vanaf 4 jaar Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst van zondag 9 mei 2021 naar zondag 8 mei 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! In de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment speelt Sita de rol van Belle en natuurlijk zijn Titus & Fien ook weer van de partij. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een monster?

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. 

Kom verkleed
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Cast: Sita Vermeulen, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.               
Regie: Bas Groenenberg
Foto: Nick van Ormondt
Scenebeeld: Wim Lanser