Ashton Brothers

A Medicine Show Genre: Show

We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater. Deze show was losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland. Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar Zaandam!

Eén ding is zeker: de stoelriemen mogen weer vast:
Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch.
Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het:
Lachen is gezond!

Samen Uit 
Ga je graag naar het theater, maar heb je geen zin om alleen te gaan? Ben je alleenstaand, of krijg je je partner niet mee naar het theater? Het Zaantheater heeft dé oplossing: 'Samen Uit'. Samen alleen naar het theater!

Bij de voorstelling 'A Medicine Show' wordt 'Samen Uit' georganiseerd. Ria Kee is de gastvrouw. Vanaf een uur voor aanvang zit ze klaar met koffie en iets lekkers. Heb je na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Of wil je nog napraten over wat je hebt gezien en beleefd? Ria drinkt graag samen met alle gasten van 'Samen Uit' een glaasje. Wellicht komen ook de artiesten nog even een praatje maken.

Meedoen is simpel. Je koopt een kaartje voor 'A Medicine Show' en haakt aan. Gegarandeerd gezellig en makkelijker kan haast niet! 

Meer Samen Uit
Kijk hier bij welke voorstellingen het Zaantheater ook 'Samen Uit' organiseert.