Another Kind of Blue | David Middendorp

Flirt with reality Genre: Dans & Beeldend Theater

Choreograaf David Middendorp komt terug naar Zaandam! Na zijn succesvolle Blue Technology zoekt hij in Flirt with Reality grenzen op tussen fantasie en realiteit in een spannende mix van technologie en dans. Ga mee op een reis ongehinderd door tijd en zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door hun eigen gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones u een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens met zijn verbeeldingskracht en emotie staat recht tegenover koude en emotieloze technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met de mens dan wij denken?  

De gepassioneerde choreograaf en maker David Middendorp gaat op speelse wijze om met realiteit en onderzoekt de manier waarop technologie een steeds grotere rol lijkt te krijgen in de vorming hiervan. Het belooft een prachtige voorstelling te worden met veel technische hoogstandjes.