Anne Neuteboom

Effe niet met je mening Genre: Cabaret

Je vraagt je waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft u: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling… 

Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. 

Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.


Recensiequotes

  • NRC “Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend,”

Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 11 december 2021 naar 14 maart 2023. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Word Cabarettalent-supporter! Help je mee jong cabarettalent groot te maken? Door de coronaperiode heeft de carrière van veel jonge cabaretiers stilgelegen. Deze nieuwe talenten verdienen nu een podium én publiek. Programmeur Kim Muller heeft 15 voorstellingen van jong cabarettalent geselecteerd waar zij in gelooft. Koop kaartjes voor 3 of meer voorstellingen en betaal slechts €15,00 per kaartje. Je kunt deze optie eenvoudig aanklikken bij het selecteren van de kaarten.