Andries Tunru

In Theorie Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 29 april 2021 (Vlees, Vis, Wal én Schip) naar 12 maart 2022 (nieuwe voorstelling 'In Theorie'). Bezoekers met kaarten hebben bericht gehad.*

'In Theorie' is de nieuwste voorstelling van cabaretier Andries Tunru en volgt op zijn debuutvoorstelling 'Vlees, Vis, Wal én Schip', die in verband met de coronacrisis en de sluiting van de theaters helaas in 2020 in het Zaantheater niet door kon gaan. Maar Andries komt terug met nieuw materiaal en hernieuwde energie!

In zijn tweede programma In Theorie haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.
------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

 


Recensiequotes

  • Het Parool “Charisma, scherpte en goeie improvisatie.”