Andries Tunru

In Theorie Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 29 april 2021 (Vlees, Vis, Wal én Schip) naar 12 maart 2022 (nieuwe voorstelling 'In Theorie'). Bezoekers met kaarten hebben bericht gehad.*

'In Theorie' is de nieuwste voorstelling van cabaretier Andries Tunru en volgt op zijn debuutvoorstelling 'Vlees, Vis, Wal én Schip', die in verband met de coronacrisis en de sluiting van de theaters helaas in 2020 in het Zaantheater niet door kon gaan. Maar Andries komt terug met nieuw materiaal en hernieuwde energie!

Volgens het Friesch Dagblad: “Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ’t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.”

Andries won de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

 


Recensiequotes

  • Het Parool “Charisma, scherpte en goeie improvisatie.”