Andermans Veren Live

Hoe goed wil je het hebben? Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 29 maart naar 2 juli 2020. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Let op: in verband met de COVID-19-richtlijnen kunnen bezoekers die niet tot één huishouden behoren helaas niet naast elkaar in de zaal zitten. Indien u tickets wilt boeken voor personen uit meerdere huishoudens, selecteer op de zaalplattegrond dan s.v.p. per huishouden afzonderlijke stoelen. Wilt u één ticket kopen? Neem dan s.v.p. contact op met onze kassa via 075 6 555 333. De kassa zal (onder voorbehoud van beschikbaarheid) een geschikte stoel voor u reserveren.

Hoera, vanaf 1 juli mogen wij onze deuren weer openen voor maximaal honderd bezoekers! En hoe kunnen wij dat beter vieren dan met de jubileumvoorstelling van Andermans Veren Live!, het gezelschap viert zijn tien-jarig bestaan. In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen Daphne Groot, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen. 

Het was even schrikken voor Nederland; het ging beter dan ooit tot dat ene virus roet in het eten kwam gooien. De rijkdom had zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles was natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen? Inmiddels gaat het iets beter met Nederland, dankzij het houden van afstand, het zoveel mogelijk thuiswerken, en natuurlijk omdat de theaters weer open mogen en Andermans Veren Live haar belangrijke werk weer kan doen.

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. Ga met hen mee op onderzoek: van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen komen we erachter welke prachtige liederen in een paar maanden tijd een hele andere betekenis hebben gekregen of actueler blijken dan ze ooit zijn geweest! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Een veilige theateravond
Wij begrijpen heel goed dat u misschien vragen heeft over hoe een theaterbezoek er precies uit komt te zien in een 'anderhalve meter economie'. Uiteraard hebben wij daar heel lang en goed over nagedacht. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Zo volgt het Zaantheater natuurlijk de richtlijnen van het RIVM en hebben wij het theater zo ingericht dat het altijd mogelijk is afstand tot elkaar te bewaren, door middel van bijvoorbeeld looplijnen, bewegwijzering en speciale placering in de zaal. Ook is er veel aandacht voor hygiëne. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale informatiepagina.

Wij zien u graag op donderdag 2 juli!