Anansi en de nieuwe wereld (vanaf 4 jaar) - Het Grote Avonturenfestival

Blokland & Blackman Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is al geweest.

Anansi is een bijzondere spin uit Afrika. Om te krijgen wat hij wil, zet hij regelmatig de wereld op zijn kop door mensen, dieren en goden op een verkeerd spoor te zetten.

Rechtvaardigheid door soms niet zo rechtvaardig te zijn. In Anansi en de nieuwe wereld nemen Dorothy Blokland en Yahmani Blackman je mee op Anansi’s reis naar het westen. Een reis die niet kan worden verteld zonder die ene zwarte bladzijde van de geschiedenis aan te raken. Een interactieve en humoristische voorstelling waarin kinderen worden uitgedaagd hun mening te geven over rechtvaardigheid.

Deze voorstelling maakt deel uit van het Grote Avonturenfestival. Kleine en grote avonturiers opgelet! Het Grote Avonturenfestival komt er weer aan. Voorlezen, optredens, knutselen, dansen, proefjes doen, muziek maken, spannende workshops én drie superleuke voorstellingen. Tijdens dit festival is er in iedere hoek van het Zaantheater iets te beleven. Kom eerder of blijf langer en doe mee aan alle activiteiten tijdens het Groot Avonturenfestival. De toegang voor het festival is gratis. Kaartjes voor de drie leuke voorstellingen kosten maar € 5. Dat wordt gezellig! Kom je ook?