Als de Kerstman komt...

Marjolijn Touw, Harry Slinger en Rob van de Meeberg Genre: Show

Beleef deze kerstvoorstelling mee met Marjolijn Touw, de Westzaanse Harry Slinger en Rob van de Meeberg, het  trio dat ook al zoveel succes had met de voorstelling Een hemelse Kerst in de Jordaan. Wederom begeleidt door topmusici Bert Stoots en Renée Trok.

Een leuk theatergezelschap wacht op de Kerstman die toegezegd heeft hun voorstelling te komen opvrolijken, maar…hij komt maar niet. Uiteindelijk komt een verwarde man de zaal binnenvallen. Hij lijkt sprekend op de Kerstman, alleen; hij ziet er niet uit! Zijn kleren zijn aan flarden en hij is volkomen de kluts kwijt,  sterker nog, hij weet niet meer wie hij is. Aan de hand van Kerstliederen en anekdotes probeert het gezelschap zijn geheugen op te frissen. Gaat dat lukken? Wij zijn net zo nieuwsgierig als u. 

Een reactie uit het publiek over de voorstelling ‘Een hemelse Kerst in de Jordaan’: “Van mij krijgen jullie 5 sterren! * * * * * Wat een feest om erbij te mogen zijn!”.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling speelt om 13.30 en 16.00 uur