Matzer Theaterproducties

Alone@Home (8-88 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Alone@Home is een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke muziek voor de hele familie. Beleef een middag vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met verrassende stunts en een vernuftig decor. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid met een knipoog naar de alom bekende films. 

Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Martijn Fischer) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Alone@Home is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. 

Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na.