All Stars - de musical

Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming e.a. Genre: Musical

All Stars gaat het theater in! Het verhaal over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen is bewerkt tot een nieuwe Nederlandstalige musical met de hitklassieker Toen ik je zag.

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Na het overweldigende succes van musical De Marathon brengen dezelfde makers nu All Stars naar het theater. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schreef Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum/Levi van Kempen (Hero), Kees Boot (All Stars), Lucas Hamming (Never let you down), Mike Weerts (Voetbalvrouwen), Urvin Monte (Dance, Dance, Dance), Jasper Demollin (streetlab) en Alex Hendrickx (Petticoat). 

Regie: Frank Lammers
Artistieke supervisie: Jean van de Velde
Script: Elzelien Peters
Muziek: Thomas Acda en David Middelhoff