Alice in Wonderland (première)

Nationaal Jeugd Musical Theater (vanaf 8 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Het Nationaal Jeugd Musical Theater, kweekvijver voor Nederlands Musicaltalent, keert na het succes van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren terug met een nieuw avontuur. Beleef dit seizoen het fantastische verhaal van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! 

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------