Acrobuffos

Air Play Genre: Show

Laat je meevoeren door de wind en droom mee met Air Play, een internationaal gelauwerd theaterspektakel dat de lucht die wij inademen zichtbaar maakt.

'Air Play' is een betoverende voorstelling met vliegende paraplu’s, enorme ballonnen en gigantische vliegers die boven het publiek zweven met adembenemende beelden die ook nog eens heel grappig zijn. Alledaagse voorwerpen veranderen in prachtige objecten van een vervreemdende schoonheid. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan alle kanten op, confetti verandert in een sterrennacht en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde beïnvloedt de toekomst. 'Air Play' is een avontuurlijke reis van een broer en zus door een wereld van lucht. 

'Air Play' is gemaakt en wordt uitgevoerd door het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone (USA). Zij brengen hun vaardigheden als straatartiesten in deze internationaal gelauwerde voorstelling samen met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzal, dat een ode is aan de jeugd en jong en oud fascineert en versteld doet staan.  Een aanrader voor iedereen van 7 tot 107 jaar.