ABBA GOLD

The Concert Show Genre: Muziek

*Deze voorstelling is verplaatst van 30 april naar 14 oktober 2020. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad*

'ABBA GOLD' is door ABBA zelf verkozen tot de beste ABBA-tributeband en heeft succes over de hele wereld. Ze brengen een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Björn.

Een spectaculaire video- en lichtshow, kleurrijke arrangementen, goede musici en zangers. Het was vorig seizoen zo’n feest, dat we ze terug hebben gevraagd.

Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU !!

Grote hits als 'Waterloo', 'Fernando', 'Voulez vous', 'Super Trouper' en nog veel meer, worden aangevuld met unplugged uitvoeringen. Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD - the Concert Show werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op een prachtige DVD. 

De voorstelling heeft een kleurrijke  video en licht show.  De regie van het ensemble is in handen van speciale regisseurs. De musici leven dag en nacht met deze muziek. Niet voor niets maakt deze indrukwekkende revival furore in meer dan twintig landen.... Vele landen van Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep terug gevraagd. De ABBA feeling is still alive !! In West en Oost!!


Extra info

Uit met vriendinnen