ABBA GOLD

The Concert Show Genre: Muziek

*Deze voorstelling is verplaatst van 30 april naar 9 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

'ABBA GOLD' is door ABBA zelf verkozen tot de beste ABBA-tributeband en heeft succes over de hele wereld. Ze brengen een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Björn.

Een spectaculaire video- en lichtshow, kleurrijke arrangementen, goede musici en zangers. Het was vorig seizoen zo’n feest, dat we ze terug hebben gevraagd.

Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van toen met de rijke muzikale "volheid" van nu.

Grote hits als 'Waterloo', 'Fernando', 'Voulez vous', 'Super Trouper' en nog veel meer, worden aangevuld met unplugged uitvoeringen van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. 

De ABBA feeling is still alive!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Uit met vriendinnen