Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd Genre: Theater & Toneel

Toen schrijfster en columnist Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet. 

 

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve moeder die kookte, feesten gaf en moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel?

Aaf Brandt Corstius is columnist en schrijver. Ze heeft een column in De Volkskrant en ze schrijft er de sterrenrubriek. Ook maakt ze columns voor Margriet, Flow en JAN. Daarnaast schrijft zij boeken en is haar meest recente ‘Eindelijk 40’ een hit. Voor theatergezelschap Mugmetdegoudentand schreef ze vier toneelstukken: Fifty-Fifty, Een flinke linkse vrouw, Buik en Margreet heeft de groep verlaten

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling vindt plaats op het podium van de Albert Heijnzaal.