Vacature Shiftleider horecateam Zaantheater (16 - 24 uur per week)

Wat leuk dat je deze vacature leest! Als shiftleader in ons horecateam ben jij dé vraagbaak en aanjager voor het horecateam tijdens en rondom voorstellingen en evenementen. Met een flinke dosis enthousiasme stuur jij het horecateam aan, en ziet wat er wanneer moet gebeuren. Zodat de theaterbezoekers een onvergetelijke middag of avond tegemoet gaan!  

Hoe kan een dienst eruit zien?

18:00 uur: Jij en de duty manager van de avond nemen de avond met elkaar door. Welk publiek verwachten we? Kunnen we nog iets speciaals doen vanavond?

18:15: Het horecateam komt binnen, jij checkt of iedereen er verzorgt uitziet. En geeft natuurlijk die onvergetelijke peptalk.   

18:15 - 18:30 uur: Je verdeelt de taken en maakt een tijdsplanning van die avond.

18:30 – 19:00: samen met jouw collega’s zet je alles klaar voor een topavond. De koelkasten zijn bijgevuld, de foyer ziet er tiptop uit en iedereen staat op z’n plek.

19:00: de deuren gaan open! Jij en je team staan klaar met een glimlach om de bezoekers te ontvangen. Zelf werk je ook mee achter de bar of in de garderobe. 

19:15: Je spreekt je team erop aan wanneer er verzaakt dreigt te worden. Hospitality is het grootste goed bij het Zaantheater.

20:00 uur: De voorstelling gaat beginnen, de foyer stroomt leeg. Voor jou en je collega’s het startsein om alles op te ruimen en pauzedrankjes klaar te zetten! Staat alles klaar en is de foyer weer netjes? Tijd voor een drankje en een praatje met collega’s onder elkaar.

21:00 uur: Het is pauze! Alle bezoekers stromen de foyer in. Binnen no time is iedereen voorzien van een drankje en is het gezellig druk in de foyer.

21:20 uur: Deel 2 van de voorstelling begint en jij en je team ruimen alles weer snel op.

22:30 uur: De voorstelling is afgelopen. Je bedient de bezoekers vanachter de bar, geeft jassen terug óf stuurt jouw nieuwe collega aan.

23:30 uur: de laatste mensen gaan naar huis. Samen met het team maak je de bar weer glanzend schoon en zorg je ervoor dat de gebruikte ruimtes weer op orde zijn voor de volgende dag.

24:15 uur: jullie zijn klaar! Je evalueert de avond met het team en geniet samen van een welverdiend afsluit-drankje.

Bovenstaand tijdschema is natuurlijk een voorbeeld. Soms werk je bij een evenement, soms tijdens een voorstelling in de middag. Werkzaamheden, begin- en eindtijden kunnen dus afwijken.

Wat bieden wij jou?

 • Een vast urencontract voor 16 - 24 uur per week.
 • Flexibele werktijden In de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Loon volgens de CAO Nederlandse Podia 2021.
 • Werken op de mooiste locatie van Zaandam.
 • Werken in de horeca met een heleboel variatie aan werkzaamheden
 • Werken in een divers team met leuke collega’s.
 • En op je vrije dag kan je voor maar €3,60 naar de meest fantastische voorstellingen!  

Wie ben jij?

 • Je bent buitengewoon gastvrij en hebt passie voor de horeca.
 • Je stuurt collega’s graag aan én vindt het leuk om zelf actief mee te werken.
 • Je hebt ervaring in de horeca, bij voorkeur in een leidinggevende functie.
 • Je houdt goed overzicht, en hebt oog voor detail.
 • Je bent enorm enthousiast en weet dat ook over te brengen op het team.
 • Je schroomt er niet voor om op gezette tijden hard te werken, sterker nog, dat vind je leuk

Heb je nog geen leidinggevende ervaring of twijfel je nog? Schroom niet om contact op te nemen. Dan kijken we samen of het erin zit! Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw korte motivatie en CV. Je kunt je sollicitatie mailen naar personeelszaken@zaantheater.nl.