Foyer Zaantheater Fotograaf Yasmine Hamouda (3) Web

Vacature Interim Marketingmedewerker (0,67 - 0,89 fte)

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek met een groot aanbod van professionele voorstellingen. Van cabaret, musicals, jeugdtheater en concerten tot dans, toneel en internationale shows; er is voor iedereen iets te beleven in ons theater. Daarnaast bieden wij ruimte aan Zaanse amateurvoorstellingen, stadsprogrammering en zelf geproduceerde festivals en projecten. Ook de zakelijke markt met evenementen bedienen wij graag.

Wij zijn per 15 februari 2023 op zoek naar een ervaren interim Marketingmedewerker met hart voor theater, die uitblinkt in het vertellen van verhalen en het maken van verbinding. Het betreft een parttime baan voor gemiddeld 24 - 32 uur per week voor 5 tot 6 maanden.

De afdeling Marketing & PR telt 4 medewerkers en een stagiaire. Naast publiekswerving werkt de afdeling ook aan publiekswerking met specifieke publieksgroepen. Wegens zwangerschapsverlof zoeken wij een interim Marketingmedewerker die 5 tot 6 maanden ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

  • Je communiceert over onze voorstellingen en projecten door onze verhalen te vertellen. Dit doe je door te schrijven, te posten of op een andere wijze die je geschikt lijkt.
  • Je gaat in gesprek met theatermakers en met (beoogde) bezoekers; je zorgt voor interactie tussen die twee groepen zodat er zowel publiekswerking als ook publiekswerving ontstaat.
  • Je werkt mee aan de lancering van een nieuw theaterseizoen, via een brochure, website en social media.

Wat breng je mee?

  • Je bent een ervaren marketeer en creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Je hebt als allround marketeer ervaring in het bereiken van publieksgroepen, CRM, ticketsystemen en websites.
  • Je bent een energieke verbinder en overziet het grotere geheel.
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

  • Het betreft een functie van 0,67 - 0,89 fte (in overleg)
  • Salaris op basis van je ervaring conform CAO Nederlandse Podia 2022-2023.
  • Werken op een prachtige locatie in Zaandam met een bruisend team van leuke collega's.

Heb je interesse?

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar je dagelijks vele bezoekers kunt verwachten? Dan ontvangen we graag jouw CV met motivatie in een brief of filmpje ter attentie van Liselotte van Zwol, via vacature@zaantheater.nl. Sluitingsdatum is 6 december 2022. De gesprekken zijn vooralsnog gepland op maandag 12 en dinsdag 13 december.