Vacature Allround Horecamedewerker - (8-20 uur per week)

Hou jij van theater én van horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het Zaantheater zoekt per oktober horecatoppers ter versterking van het team. 

Als allround horecamedewerker werk jij samen met jouw collega’s aan een onvergetelijke avond voor bezoekers. We leren je graag kennen! Je werkt voornamelijk in de avonden, met zo nu en dan een middag.

Hoe ziet een avond er uit?

18:05 uur: Je komt binnen, kleedt je om in de kleedkamer en kletst wat bij met je collega's.

18:15 uur: Je dienst is begonnen! De shiftleader vertelt jou alles over wat je kan verwachten van die avond en wat deze avond jouw taken zijn.

18:30 uur - 19:00 uur: De deuren gaan open!

19:00 uur: De deuren gaan open! Samen met jouw collega’s sta je met een glimlach klaar om de bezoekers te ontvangen. Je staat achter de bar, in de garderobe of loopt rond om lege flesjes op te halen.

20:00 uur: De voorstelling begint dus de foyer is weer leeg. Samen met je collega’s ruim je op en zet je de pauzedrankjes klaar. Klaar? Tijd voor een korte pauze!

21:00 uur: Pauze in de voorstelling! Binnen no time staan er 800 bezoekers in de foyer. Aan jou de taak om ze zo snel mogelijk te voorzien van een pauzedrankje.

22:30 uur: De voorstelling is afgelopen! Je bedient de bezoekers van achter de bar, geeft jassen terug óf begint alvast in de spoelkeuken.

23:30 uur: De laatste mensen gaan naar huis. Samen met het team maak je de bar weer glanzend schoon en zorg je ervoor dat de gebruikte ruimtes weer op orde zijn voor de volgende dag.

00:15 uur: Jullie zijn klaar! Samen evalueren jullie de avond. Daarna is het tijd voor jullie welverdiende afsluit-drankje.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor minimaal 4 uur per week, waarbij je bijna altijd meer kan werken!
  • Werktijden zijn flexibel, incl. avond en weekenddagen, het rooster wordt in overleg gemaakt.
  • Salaris in schaal 2 conform CAO Nederlandse Podia 2022-2023 plus een vaste ORT van 8%
  • Werken op een hele mooie locatie in Zaandam.
  • Bovenal: werken in een heel divers team, met leuke collega's!  

Wie ben jij?

  • Je bent buitengewoon gastvrij en werkt graag in de horeca.
  • Je houdt er van om lekker hard te werken.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve instelling.
  • Je werkt graag samen met leuke collega’s.

Heb je nog geen horeca ervaring of twijfel je nog? Schroom niet om contact op te nemen. We leiden je graag op tot een horecatopper!

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw korte motivatie en CV! Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@zaantheater.nl.