WT Logo Button De Theatertroep

Creatieve, enthousiaste vrijwilliger gezocht!

In het Zaantheater organiseren we bij veel jeugdvoorstellingen iets leuks voor kinderen. De Theatertroep noemen we dat. We doen een speurtocht, gaan samen knutselen, zingen een lied, doen een spel of een kleuren een mooie kleurplaat in. Als het maar met de voorstelling te maken heeft en iedereen mee kan doen.

Hiervoor zoeken wij één of twee vrijwilligers die de activiteiten willen verzinnen, voorbereiden en begeleiden op de dag zelf. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

In het nieuwe theaterseizoen, vanaf september, gaan we De Theatertroep weer opstarten. Het gaat om ongeveer twintig voorstellingen gedurende het jaar. We zoeken enthousiaste, creatieve, representatieve vrijwilligers die goed met kinderen van 2 t/m 12 jaar om kunnen gaan. Ook is het belangrijk dat je op zondagen, wanneer de meeste jeugdvoorstellingen zijn, tijd hebt. Is dit iets voor jou, of heb je een zus, buurman, dochter, neef, vriendin of een zoon die dit zou kunnen, dan horen wij dit graag.

Voor meer informatie of om je aan te melden bel of mail  naar Tamar Uylenburg, tuylenburg@zaantheater.nl of  075-6 555 335