TB. Tino Martin Onderweg Naar Jou (WEB)

Tino Martin in het Zaantheater

Na het succes van zijn uitverkochte Viva Las Vegas shows in de Ziggo Dome gaat Tino Martin nu langs de Nederlandse theaters. Natuurlijk komt Tino ook naar het Zaantheater! Op maandag 24 oktober om 20.15 uur treedt de populaire volkszanger op in Zaandam met zijn nieuwe show ‘Onderweg Naar Jou’. Voor alle fans: de kaartverkoop is deze week gestart.

Sinds zijn doorbraak met het nummer Zij Weet Het is Tino Martin een van Nederlands populairste zangers. De in Den Haag geboren zanger scoort hit na hit en lijkt op weg de hit van de zomer te pakken te hebben met Vanavond (uit M’n Bol), een cover van Andre Hazes die hij maakte met Kris Kross Amsterdam en rapper Donnie. Dit najaar gaat Tino met een grote theatertour dwars door alle provincies van Nederland. Op maandag 24 oktober zet Tino het Zaantheater op zijn kop. In de avondvullende theatervoorstelling ‘Onderweg Naar Jou’ zal Tino veel van zijn eigen repertoire vertolken, maar er is ook plaats voor evergreens die Tino op geheel eigen wijze zal uitvoeren. Hierbij wordt hij bijgestaan door een achtkoppige band.             

Tino heeft er nu al zin in: Dit is de grootste theatertournee die ik tot nu toe heb gedaan. Ik ga met mijn band het hele land door. Het publiek kan naast de grote hits ook bijzondere evergreens horen die mij dierbaar zijn. Het wordt echt een avondje uit voor iedereen.

Voor iedereen die zin heeft in een theaterfeest met Tino Martin: kaarten voor deze avond zijn nu te koop via www.tinomartintheater.nl.

 

*De kaartverkoop wordt niet verzorgd door het Zaantheater. Voor vragen verwijzen wij je naar www.tinomartintheater.nl