Samen Uit

Schuif aan bij Samen uit

Voor iedereen die alleen gaand is, maar geen zin heeft op alleen naar het theater te gaan heeft het Zaantheater dé oplossing: Schuif aan bij Samen uit. In het nieuwe seizoen gaan we Samen uit vaker aanbieden. Alleen gaanden kunnen bij diverse gastvrouwen en gastheren aanschuiven om Samen uit te gaan.

“Samen zijn is in de afgelopen tijd een stuk minder vanzelfsprekend geweest dan we voorheen gewend waren. En we weten als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar iets te kunnen ondernemen. Daarom gaan we Samen uit verder uitbreiden,” vertelt Angelique Finkers, directeur van het Zaantheater. “Komend seizoen gaan we met diverse gastvrouwen en gastheren werken om bij meer voorstellingen samen uitgaan mogelijk te maken.”           

Het concept dat door het Zaantheater al lange tijd wordt aangeboden, verandert niet. Bij een aantal voorstellingen zit een gastvrouw of gastheer vanaf een uur voor aanvang klaar met koffie en iets lekkers. Als je daar zin in hebt kun je aan deze tafel aanschuiven. Heb je na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Of wil je nog napraten over wat je hebt gezien en beleefd? De gastheer of gastvrouw drinkt graag samen met alle gasten van 'Samen uit' een glaasje. Wellicht komen ook de artiesten een praatje maken.
           

Op dit moment is de selectie van gastvrouwen, gastheren en voorstellingen nog in volle gang. Zeker is dat zowel vast gezicht Ria Kee als directeur Angelique Finkers Samen uit-gasten zullen ontvangen. Finkers: “Ook ik ben bij een aantal voorstellingen graag je gastvrouw, omdat ik er enorm naar uit zie om zoveel mogelijk alleengaande Zaankanters te laten genieten van al het moois dat ons theater te bieden heeft.” Zodra de lijst van voorstellingen compleet is, wordt deze hier gepubliceerd.