Nieuwe theatergids seizoen 2022-2023

Goed nieuws; na twee jaar verschijnt er weer een theatergids. Rond 17 juni valt de gids op je mat of kun je deze ophalen in het theater. Met maar liefst 245 voorstellingen en 116 pagina’s dik, is het een brochure om naar uit kijken.

“We zijn dolblij dat we na twee jaar weer een theatergids hebben kunnen maken. Vanwege Lock downs en geannuleerde voorstellingen maakten we de afgelopen jaren wel folders en flyers, waarbij we actuele informatie konden bieden. Wat zo fijn is aan een volledige brochure is dat we onze bezoekers weer een totaaloverzicht kunnen geven,” vertelt hoofd Marketing & PR van het Zaantheater, Liselotte van Zwol enthousiast. De afgelopen weken hebben zij en de andere marketingmedewerkers hard gewerkt aan de theatergids voor seizoen 2022-2023. Zij schreven voorstellingsteksten en hebben de mooiste foto’s geselecteerd.

Om de bezoeker te helpen bij het maken van een keuze uit de grote hoeveelheid voorstellingen zijn er deze editie, net zoals op de website, speciale routes uitgestippeld. Heb je zin om ‘Met de hele familie’ uit te gaan? Of wil je een ‘Avondje uit’ met je partner of met vriendinnen? Dan kies je voor deze route. Liselotte: “Wat zo fijn is aan een theatergids is dat je er lekker doorheen kun bladeren en dat je oog valt op voorstellingen waarvan je van te voren niet had bedacht dat je er heen wilde. De routes helpen je bij deze ontdekkingstocht.”

Op dit moment ligt de brochure bij de drukker. Liselotte: “Binnenkort ga ik erheen om te kijken naar de eerste pagina’s die dan net vers van de pers rollen. Dat is altijd een bijzonder moment. Ik kan onze bezoekers nu alvast beloven dat het een mooie theatergids wordt.”

Naar verwachting valt de theatergids rond 17 juni op je mat of kun je deze ophalen in het theater. Op 23 juni gaat de kaartverkoop van start. Voordat de kaartverkoop van start gaat kun je het nieuwe seizoen zowel op de website als in de gids eerst nog rustig doornemen.