Geslaagde seizoensopening vol ontroering

Deze zomer heeft het Zaantheater een grondige opknapbeurt gekregen. Afgelopen week is het vernieuwde gebouw én het nieuwe theaterseizoen op een bijzondere wijze geopend met een theatrale kunstrondleiding. Bezoekers van de rondleiding konden op deze manier het resultaat van de uitgebreide opknapbeurt van het Zaantheater zien, en kregen tegelijkertijd een unieke blik achter de schermen met verrassende live dansoptredens op bijzondere plekken in het gebouw en beeldende kunst van Rob Cerneüs jr.

Bekijk de Aftermovie


Lovende publieksreacties

De publieksreacties waren lovend: "Ik ben helemaal geëmotioneerd. Ik heb veel gezien in het Zaantheater, maar iets als dit nog nooit"; "Ik vond het een bijzondere ervaring die je raakt"; "Wat is het gebouw mooi geworden en wat is dit een prachtige ontmoeting met dans en kunst", lieten bezoekers van de rondleiding weten.

Opening expositie Rob Cerneüs jr.
De seizoensopening was tegelijkertijd de opening van de eerste kunstexpositie in het Zaantheater, met divers werk van Rob Cerneüs jr. Theaterbezoekers kunnen van zijn werk genieten rondom de voorstellingen die zij bezoeken. Er zal elk half jaar een nieuwe kunstexpositie te zien zijn in het theater. 

Vanaf deze week staan er meer dan 200 voorstellingen op het programma en we kunnen niet wachten om je weer te ontvangen. Heel graag tot binnenkort!

Bekijk de theateragenda