Nieuwe Theaterbrochure Banner 1600X500

Theatergids

Digitale theatergids 2022-2023

Goed nieuws; na twee jaar hebben we weer een theatergids. Met maar liefst 245 voorstellingen en 116 pagina’s dik, is het een brochure waarin je heerlijk op ontdekkingstocht kunt gaan. 

Bekijk hier de Theatergids

“We zijn dolblij dat we na twee jaar weer een theatergids hebben kunnen maken. Vanwege Lock downs en geannuleerde voorstellingen maakten we de afgelopen jaren wel folders en flyers, waarbij we actuele informatie konden bieden. Wat zo fijn is aan een volledige brochure is dat we onze bezoekers weer een totaaloverzicht kunnen geven,” vertelt hoofd Marketing & PR van het Zaantheater, Liselotte van Zwol enthousiast. 

Om de bezoeker te helpen bij het maken van een keuze uit de grote hoeveelheid voorstellingen zijn er deze editie, net zoals op de website, speciale routes uitgestippeld. Heb je zin om ‘Met de hele familie’ uit te gaan? Of wil je een ‘Avondje uit’ met je partner of met vriendinnen? Dan kies je voor deze route. Liselotte: “Wat zo fijn is aan een theatergids is dat je er lekker doorheen kun bladeren en dat je oog valt op voorstellingen waarvan je van te voren niet had bedacht dat je er heen wilde. De routes helpen je bij deze ontdekkingstocht.”

Op 23 juni gaat de kaartverkoop van start. Voordat de kaartverkoop van start gaat kun je het nieuwe seizoen zowel op de website als in de digitale gids eerst nog rustig doornemen.