Swan Lake Voorstelling Dans

Theater in de middag

Overdag naar het theater? Dat kan! De mooiste, grappigste en vermakelijkste middagvoorstellingen zie je in het Zaantheater. Wat dacht je van Debby Petter, Kees van Amstel of Gerard Alderliefste? Met een middagvoorstelling maak je van een gewone middag een heerlijke middag uit.

Zondagmiddag
Er zijn verschillende familievoorstellingen op zondagmiddag, zoals de spectaculaire musicals Disney Winnie de Pooh, Rapunzel en Pietje Bell. Ook kun je op zondagmiddagen verschillende jeugdtheatervoorstellingen bezoeken.

Theater op de dinsdagmiddag
Daarnaast bestaat sinds een paar jaar onze populaire speciale serie 'Theater op de dinsdagmiddag'. Deze voorstellingen zijn uitgekozen door ons eigen dinsdagmiddag-programmeringsteam, samen met de programmeur. Yvonne Kelatow, Els de Jong, Ineke Puls, Chris de Mey, Rubia Enser, Phia Biksterman, Hennie Eijkhoudt en Jeltje Siebeling hebben door het hele land voorstellingen gezien en daaruit 11 mooie titels gekozen. Op deze reeks geldt een seriekorting van € 2 per voorstelling bij 6 of meer voorstellingen, of € 3 wanneer je alle 11 voorstellingen bestelt. Neem contact op met de kassa voor meer informatie en bestellen van deze serie.

Benieuwd naar alle middagvoorstellingen? Zoek onder Agenda naar 'Ik wil naar...' en kies Theater op de dinsdagmiddag.