Zaantheater Keuken

Gezellig borrelen in onze foyers

Voorafgaand aan de voorstelling, in de pauze en na afloop kun je in onze ruimtelijke foyers met uitzicht op de Zaan genieten van een goede kop koffie, een wijntje of één van onze heerlijke speciaal bieren. 

Bij sommige voorstellingen kun je in het seizoen een Theater- of Vriendinnenarrangement boeken, bestaande uit diverse hapjes of zoete lekkernijen en drankjes.

 

Zaantheater Horeca

MUZE Private Restaurant

MUZE is het sfeervolle theaterrestaurant van het Zaantheater. Met het prachtige uitzicht op de Zaan en het zonovergoten aangrenzende terras is dit de perfecte locatie voor een feestelijke bijeenkomst, een privé diner met een gezelschap of een feestje, waarbij je de ruimte kunt afhuren. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via events@zaantheater.nl. Wij denken graag creatief met je mee. Dit seizoen is het reguliere restaurant niet open voor theaterbezoekers voorafgaand aan een voorstelling. 

 

MUZE Restaurant

Korting bij restaurant The Mail Company

Heb je zin om voor of na een theatervoorstelling lekker te eten? Op vertoon van je voorstellingsticket van die dag ontvang je bij The Mail Company (Dam 7C) in Zaandam 10% korting op de hele rekening. Zo maak je van een theateravond een compleet avondje uit. Bon appétit! 

Vermeld bij het reserveren dat je gebruik wilt maken van deze theaterkorting. Lopende acties zijn hiervan uitgezonderd.

Foto 4