Web The Cinemusic Experience Liggend (C) Lars Bezemer

The CineMusic Experience

Filmmuziek Live in Concert

  • Muziek

Het is uniek in Nederland, een groot orkest dat een avondlang de mooiste filmmuziek speelt. CineMusic doet het. Met filmfragmenten op het grote witte doek,  speelt het 36-koppig orkest de muziek van meer dan twintig wereldberoemde speelfilms. Van klassiekers en nieuwe kaskrakers. De filmscènes vormen een samenvatting van de film en zijn zo gesneden dat ze perfect passen op de muziek. Welke films deze avond voorbijkomen blijft nog een verrassing, maar reken op een sensationele mix van klassiekers en nieuwe kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd.

De avond wordt gepresenteerd door filmjournalist René Mioch. Tijdens de concertshow deelt hij zijn ervaringen en vertelt hij de leukste anekdotes over de films en de muziek.

De magie van The CineMusic Experience zit ’m in het orkest dat alle arrangementen live speelt. Door de combinatie met de filmbeelden, de lichtshow in de zaal en de intieme sfeer van het theater word je keer op keer in de film getrokken. Het orkest weet elke emotie naar boven te halen. Dus reken op kippenvel, spanning, een lach, maar ongetwijfeld ook een brok in je keel.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€49,50 €41,05 €28,25 €58,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: The CineMusic Experience & René Mioch
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Verrassend bijzonder, Samen uit, Avondje uit
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Anneke van Giersbergen

Heavy Strings

info & kaarten
Meer voorstellingen

Wil je graag naar de voorstelling, maar liever niet alleen?
Schuif dan vrijblijvend aan bij Samen uit! Op de avond van deze voorstelling staat er een uur voor aanvang een gastvrouw klaar je te ontvangen met een kopje thee of koffie. Je kunt vrijblijvend aansluiten. Ook in de pauze en na afloop is zij aanwezig om nog gezellig na te praten over de voorstelling. Meer informatie over Samen uit.

BEWERKT MELEK Foto's Volle Foyer En Stoelen Muze Fotograaf Yasmine Hamouda (4) (1)