Web Piratenkoningin Theater Sonnevanck (3)

Piratenkoningin (8+)

Theater Sonnevanck, De Nederlandse Reisopera en Rose Stories

  • Jeugd & Familie, Muziek

“Water, overal water! Zee niks dan zee!” Met Piratenkoningin presenteren Theater Sonnevanck, de Nederlandse Reisopera en ROSE stories een spectaculaire familieopera voor jong en oud. Een stoer ensemble van elf musici en zeven zangers (waaronder Francis van Broekhuizen en Lilian Farahani) vormt een wilde eigenzinnige piratenbende. Geen orkest in de orkestbak maar musicerend op het dek, in de kajuit en hoog in de mast, de woeste wind trotserend. Zij brengen dit avonturenverhaal over ontdekken wie je bent en waar je je thuis voelt. Een vertelling vol moed, vol twijfel, vol doorzettingsvermogen en boordevol muziek.

Het verhaal

In een weeshuis op een rotsachtige kust aan de rand van de zee, hopen Oona en haar beste vriend Tony elke week om uitgekozen te worden door de langskomende papa’s en mama’s. Op een nacht verschijnt de geest van Grace O’Malley, ooit een beruchte piratenkapitein, de schrik van de zee. Grace vindt dat Oona zich veel te afwachtend opstelt. Ze moet haar eigen pad kiezen en wegwezen uit het weeshuis! Diezelfde nacht wordt Toby meegenomen door niemand minder dan de Queen - over wie gefluisterd wordt dat ze kinderen verandert in konijnen. Oona neemt een besluit. Samen met Grace springt ze op een piratenschip en vaart ze achter de Queen aan. Oona ontpopt zich als een geboren piratenkapitein. Ze zullen Toby terugkrijgen, maar hoe?

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€32,50 €27,25 €19,50 €37,85
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Daniel van Klaveren
Met: Lilian Farahani, Francis van Broekhuizen, Aylin Sezer, Lionel von Lawrence, Gitty Preger, Carl Refos & Joris van Baar
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Met de hele familie, Avondje uit
Albert Heijnzaal Bestel

Misschien ook iets voor jou?

Het mysterie van Villa Fantoom (6+)

Ila van der Pouw en Noa Janssen

info & kaarten
Meer voorstellingen