Web Jett Rebel Theatertour Liggend (C) Tessa Huijzer

Jett Rebel

What Just Happened?

  • Muziek

Wat is er net gebeurd? Dat is wat je denkt als je vrolijk de zaal uitloopt na het zien van deze show. Je verwacht misschien overdreven toeters, bellen en een poppenkast, maar nee, het is pure muzikale ambacht. Gewapend met instrumenten en een stem, die je in vervoering brengen, neemt Jett Rebel je mee. De naam van de tour wijst niet alleen op de show zelf, maar ook het moment in tijd waar we allemaal inzitten. Wie vraagt zich niet vaak af ‘what just happened?’.

Wat is er allemaal gebeurd de laatste jaren, waar staan we en waar gaan we naartoe? Daarnaast leven we tegenwoordig grotendeels achter een scherm. De hele wereld lijkt steeds onpersoonlijker te worden. Het verliest zodoende toch zijn intimiteit. En wat is er intiemer dan vlakbij iemand zitten, die je serenade na serenade brengt. Een prachtig theater leent zich voor hele andere dingen dan een stomende rock tent.

Een avond helemaal in het nu zijn met elkaar. Een show vol verrassingen, voor iedereen. Een man, een paar instrumenten en een stem. Zo dichtbij, dat je hem bijna kan aanraken. Samen op een klein reisje, samen wat dichter bij elkaar. Een avond die je kan zien, voelen, horen, ruiken en die je nooit meer vergeet.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€30,00 €25,45 €18,45 €34,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Jett Rebel
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan. 

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Anneke van Giersbergen

Heavy Strings

info & kaarten
Meer voorstellingen