Yentlendeboer Modderkruipers Zaantheater

Yentl en de Boer

Modderkruipers

Yentl en de Boer zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling vol grappige en ontroerende liedjes. Modderkruipers zijn vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal.

Deze voorstelling gaat over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept. ‘Blup blup’, klinken de zuurstofbelletjes door de dikke derrie.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Met de veelgeprezen voorstelling De Kampvuursessies wonnen ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs, sindsdien mogen ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret rekenen.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater