Wilfried De Jong En Caro Derkx Voorstelling Toneel

Wilfried de Jong en Caro Derkx

Haar in de wind

Wilfried de Jong en Caro Derkx zijn dol op fietsen. Wilfried zette Caro ooit op een fiets, zij stopte niet meer met trappen. In Haar in de Wind staan een oude stalen Pegoretti en een Trek van carbon recht tegenover elkaar. Caro en Wilfried zijn anderhalf uur tot elkaar veroordeeld. In lief en leed.

Een theatrale tocht vol vriendschap, strijd en rare invallen. Als Caro en Wilfried rijden over bospaden, dijken en glinsterend asfalt slaat hun fantasie op hol. Energie, verhalen en humor op vier dunne bandjes.

Wilfried de Jong is theater- en televisiemaker en schrijver. Caro Derkx is actrice en theatermaker, verbonden aan Frascati Producties. Ze wordt door de pers geroemd om haar trefzekere stijl en uitdagende theater. De Jong en Derkx speelden eerder samen in de productie King Lear van Toneelgroep Maastricht in 2016.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater