Scapino Scenebeeld3
Scapino Scenebeeld5
Scapino Scenebeeld
Scapino Scenebeeld4

Scapino Ballet Rotterdam, OPERA2DAY en DoelenEnsemble

Song of the Dark Forest

Song of the dark forest is een aangrijpende, meeslepende en troostrijke voorstelling, uitgevoerd door de volledige groep dansers van Scapino Ballet Rotterdam, een operazanger en livemuziek door het DoelenEnsemble. 

Het tragische lied van de oorlog wordt bezongen. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden maar wordt ook achtervolgd door herinneringen aan het strijdtoneel. Met indringende liederen en dans van vier choreografen komt dit tijdloze verhaal tot leven.

Prayer for peace
De muziek is afkomstig van componisten zoals Dmitri Sjostakovitsj, die hun muziek schreven tegen een achtergrond van oorlog en onderdrukking als bron van troost en hoop voor velen. De titel van het slotwerk Prayer for Peace (Sergey Akhunov) is een waar motto voor de gehele voorstelling. Scapino werkte eerder al samen met OPERA2DAY en regisseur Serge van Veggel bij de succesproductie Opera Melancholica
 

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Serge van Veggel
Overige: Choreografie: Roberto Doveri, Diego Sinniger de Salas, Miller de Nobili

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater