Rob En Emiel Voorstelling Show

Rob & Emiel

The Da Vinci Ode

Rob en Emiel nemen je mee in een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor. In een unieke mix van cabaret en magic ontrafelen ze geheimen en mysteries, en proberen ze de code te kraken. Met psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen ze je mee op een reis door de tijd. “Podiumkunstenaars van wereldniveau”, schrijft de Theaterkrant.

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale magieprijzen en maken tv-programma’s over magic. The Da Vinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow, waarin ze je versteld doen staan en je laten twijfelen over alles wat je dacht dat echt was.

Kleine Zaal Laatste kaarten

Prijzen

€ 21,50 - € 21,50
Regulier
Rang 1 € 21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Met de hele familie, Avondje uit

Recensies

Podiumkunstenaars van wereldniveau

Theaterkrant

Rob en Emiel staan op eenzame hoogte

Musicalnieuws

Topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd

Theaterparadijs

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan de voorstelling op vrijdag 5 april lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater