01 Richard Groenendijk Voor Iedereen Beter © Roy Beusker Scaled

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, ad rem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook! 

 “Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is” - de Volkskrant ★★★★

Afgelopen seizoen speelde hij met zijn nieuwe show Voor iedereen beter wederom de Nederlandse theaters plat. Deze voorstelling werd door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit de show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs. Wegens het grote succes is Richard Groenendijk nogmaals te zien in het Zaantheater met Voor iedereen beter !

Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

 

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)

Misschien ook leuk voor jou?