Peter Pannekoek DNA

Peter Pannekoek

DNA

Na het succes van vorig seizoen is Peter Pannekoek terug in het Zaantheater met zijn nieuwste show DNA. De voorstelling werd door de Volkskrant, AD en Trouw beloond met 4 sterren (★★★★).  ''DNA is een krachtige belofte van wat Peter Pannekoek in de toekomst nog gaat doen'', schrijft de Volkskrant.

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlandse cabaret en oogstte veel bewondering met zijn oudejaarsconference van 2021. Zijn nieuwste voorstelling DNA gaat over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater. DNA was vorig seizoen al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen.

NRC schreef: "Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA." "De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken", aldus De Telegraaf. ‘"Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn," oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling "magistraal en grenzeloos hard". Volgens het Parool  is het zelfs "het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière."

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

Recensies

DNA is een krachtige belofte van wat Peter Pannekoek in de toekomst nog gaat doen

de Volkskrant

Grenzeloos harde Peter Pannekoek laat publiek lachen, maar maakt het ook stil

AD

Peter Pannekoek zoekt de uiterste grenzen op van wat het publiek aankan

Trouw

Misschien ook leuk voor jou?