Delusion2.0 Voorstelling Dans

Oxygen | Jennifer Romen

Delusion 2.0

  • Dans

De jonge, urban dansmaker Jennifer Romen neemt je met haar gezelschap Oxygen mee in een spannend samenspel tussen dans en illusie. Romen maakte furore in danscompetities en tv-programma’s. Het Parool schreef “J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak”. Romen won de Inspiratieprijs van het Prins Bernard Cultuurfonds. De jury oordeelde “Haar oog voor choreografie en het overbrengen van haar ideeën op jonge dansers is van ongekend hoog niveau.”

Delusion 2.0 is een verbluffende, tot in de puntjes verzorgde voorstelling. Romen maakt gebruik van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht zal je omver geblazen worden in deze nieuwe vorm van theater.

 

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 17,25 - € 31,65
Regulier
Rang 1 € 27,50
Rang 2 € 23,45
Rang 3 € 17,25
Toprang € 31,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Met de hele familie, Language No Problem, Avondje uit, Verrassend bijzonder

World of Dance
Oxygen heeft in 2020 meegedaan aan de Amerikaanse dans-serie World of Dance. Hier kreeg Oxygen lovende reacties van de juryleden:

Jennifer Lopez: “Ik kon wel huilen omdat het zo mooi was, het was perfectie!"
Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!” 
Derek Hough: “Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal. “

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater