Night Fever Banner

Night Fever

the very best of the Bee Gees

  • Muziek

De ultieme live Bee Gees show komt naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het One Night Only reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 6-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert. Alleen in ons land verkocht de band al meer dan 80.000 tickets!


You should be dancing, yeah!
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dansmoves. De discoklassiekers More than a woman, Stayin’ Alive en Night Fever van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de oude sound waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden met songs als Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must-see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Prijzen

€ 32,00 - € 46,00
Regulier
Rang 1 € 42,00
Rang 2 € 37,00
Rang 3 € 32,00
Toprang € 46,00
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Ja
Ik wil: Avondje uit, Met vriendinnen

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)