Nick Schilder Voorstelling Muziek

Nick Schilder

The Singer Songwriter Show

  • Muziek

Tijdens zijn allereerste solotour The Singer Songwriter Show gaat Nick terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende, mooie muziek van de grote singer songwriters.

“Ik ben opgegroeid met de muziek van onder anderen Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean en Neil Diamond. Ik speelde deze muziek eindeloos op mijn gitaar en zong deze op mijn slaapkamer. Ik verbaas me erover dat het muziek is die je op de radio amper hoort, maar dat als je zo’n liedje speelt, het voelt als een warm bad en mensen het altijd fijn vinden deze nummers te horen.”

Tijdens The Singer Songwriter Show word je meegenomen door de geschiedenis van deze muziekstroming en vertelt Nick persoonlijke verhalen die hij vermengt met zijn eerste solomuziek.

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 20,95 - € 40,65
Regulier
Rang 1 € 35,00
Rang 2 € 29,45
Rang 3 € 20,95
Toprang € 40,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Ja
Ik wil: Avondje uit, Met vriendinnen, Publiekslievelingen

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater