n00b

n00b speelt n00b

Winnaar van de Neerlands Hoop 2023!

Het duo n00b - Laura Bakker en Isabelle Kafando - beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een run op de kaarten. Daarom komen ze terug naar het Zaantheater, en nu spelen ze in de grote zaal!

n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een groentje, een nobody. Losers waar je een hart voor krijgt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

n00b won in oktober 2023 de felbegeerde cabaretprijs Neerlands Hoop voor hun sensationele voorstelling n00b speelt n00b. De Neerlands Hoop gaat naar de meest veelbelovende maker(s) met het grootste toekomstperspectief. De jury is lovend over het duo: “Isabelle Kafando en Laura Bakker kwamen, zagen en overrompelden de theaters en hun publiek met een wervelwind aan sketches. In alle opzichten is n00b een zeer aan elkaar gewaagd duo dat elkaar volledig aanvult en versterkt; het speelplezier spat er van af.…Door absurditeit en herkenbaarheid met elkaar te vermengen creëert n00b een nieuwe realiteit.

Een kroon op hun werk!

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Peter van de Witte
Met: Laura Bakker en Isabelle Kafando

Recensies

Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken

de Volkskrant

IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars

NRC

Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker!”

Parool

Ga deze voorstelling zien, laat je overrompelen door n00b en dompel je onder in hun universum

Theaterkrant

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

n00b/noob