Murder on the Orient Express

Frederik Brom, Remko Vrijdag e.a.

  • Theater & Toneel

Na het succes van 'The Mousetrap' komt Producent Rick Engelkes met hét moordmysterie van Agatha Christie naar het theater. Stap aan boord van de Orient Express en beleef een spannende avond vol intriges, mysterie en onverwachte plot-twists!

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Orient Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 24,75 - € 49,65
Regulier
Rang 1 € 42,50
Rang 2 € 35,45
Rang 3 € 24,75
Toprang € 49,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Jasper Verheugd
Met: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Belle Zimmerman
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Avondje uit

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan of na afloop van deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hieronder om een losse restaurantboeking te maken.

zaterdag 25 november / zondag 26 november

MUZE Restaurant Zaantheater