Mell & Vintage Future Voorstelling Muziek

Mell & Vintage Future (i.s.m. De Flux)

Roots & Romance III

  • Muziek

Het trio Mell & Vintage Future (bekend van de grote hit Perfect Day) houdt van popklassiekers, maar maakt ook eigen songs. In de nieuwe show Roots & Romance III staat hun muzikaliteit voorop, naast de prachtige stem van Mell (kleindochter van Piet Veerman) en de persoonlijke verhalen tussen de liedjes door. De meest gehoorde reactie is: “Wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond.”

Tijdens de theatertour van 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot zijn recht komt in het theater. De persoonlijke verhalen van zangeres Mell, drummer Ton Dijkman en toetsenist Nico Brandsen, de achtergronden bij eigen liedjes en de redenen voor een bijzondere cover maakten het publiek zo enthousiast dat Mell & Vintage Future een nieuwe show heeft gemaakt. 

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 15,75 - € 28,05
Regulier
Rang 1 € 24,50
Rang 2 € 21,05
Rang 3 € 15,75
Toprang € 28,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater