Melk Scenebeeld3
Melk Scenebeeld5
Melk Scenebeeld
Melk Scenebeeld4

MELK

Een ‘motherfokking’ musical

MELK is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap.

Je ziet een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Het kind dat het ge-moeder soms spuugzat is. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. De aanstaande vader die zich misschien ook wel moeder voelt.

Een ‘motherfokking’ musical voor iedereen: want zit er niet een beetje moeder in ons allemaal? 

MELK zal je wiegen op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief nieuw musicaltalent.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Anouk Beugels
Met: Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen en Jules Christopher
Overige: Tekst: Marijn Bellaard, Sjaan Flikweert, Elisabeth van Nimwegen, Ianthe Mosselman

Recensies

Wat een aanwinst voor de toekomst van de musical

Trouw

De artiesten in Lokroep - de #wetoo musical- spelen vol overgave en zijn vooral sterk in de zangnummers.”

Volkskrant

Een zeer veel belovende productie met zeer relevante inhoud

Theaterkrant

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater