Meester Mark Voorstelling Cabaret

Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas

  • Theater & Toneel
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Kinderen maken de grappigste taalfoutjes, en Meester Mark deelt die met zijn honderdduizenden volgers op social media. Zijn eerste theatervoorstelling draait om de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Mark van der Werf vertelt met vaart en humor over de hartverwarmende missers van zijn leerlingen, en staat stil bij de briljante, creatieve taalingevingen die zij óók hebben.

Het boek waarin Van der Werf de grappigste taalfoutjes uit de klas bundelde werd een groot succes. Nu is er een theatervoorstelling waar je non stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige en soms ontroerende ‘kinderlogica' valt meer te leren dan je misschien zou denken!

Pers over het boek

''Het boek werkt niet alleen op de lachspieren, volwassenen kunnen er ook nog wat leren.’'– de Volkskrant 

''Een feest van herkenning voor iedere volwassene die nog enige weet heeft van het kind dat hij was.'' - NRC Handelsblad

''Er valt heel wat te gniffelen en te schateren om de taalfoutjes die Mark van der Werf heeft gebundeld.'' – Trouw

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 21,50 - € 21,50
Regulier
Rang 1 € 21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Kiki Jaski
Met: Meester Mark
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Humor

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater